Bloguri BM

Este spațiul unde biblioteca postează regular informații referitoare la carte, lectură, colecții și servicii specializate, expoziții, evenimente organizate de BM. Blogurile sînt instrumente de informare și promovare a bibliotecii. Blogurile BM au menirea de a publica experiențe, comentarii, descrieri, recomandări de lectură, ghiduri de regăsire a informației, imagini, anunţuri; de a extinde vizibilitatea şi de a creşte reputaţia instituţiei; de a promova produsele digitale şi activităţile; de a fideliza  vechii utilizatori, dar şi de a aduce alţii noi.

Blogurile permit vizitatorilor posibilitatea de a răspunde prin comentarii la articolele plasate, creând un mediu favorabil de comunicare între bibliotecă şi internaut. Interacționarea cu vizitatorii oferă bibliotecii posibilitatea de a-şi racorda activitatea la preferinţele şi necesităţile utilizatorului şi de a-i furniza informaţii actualizate mult mai frecvent.

Calitatea conţinutului şi păstrarea vizitatorilor depinde de felul cum bloggerii bibliotecari gestionează interacţiunea cu cei care comentează. 

Vă rugăm să vă implicați direct în dialogul cu bloggerii noștri comentînd postările. Pentru a asigura o discuție corectă și civilă comentariile vor fi moderate de bibliotecari.