Initiative

Pandemia i-a izolat pe mulți, îndemnându-i pe fiecare cu sloganul #stațiacasă să dea dovadă de responsabilitate. În această perioadă dificilă, Biblioteca Municipală B.P. HASDEU asemenea celor din întreaga lume, a fost profund afectată de apariția și răspândirea cu rapiditate a COVID-19, dar a reușit prin eforturi conjugate ale echipei de bibliotecari să fie alături de copii, părinți prin îndemnul #noipovestim să îi susțină și să inspire că #totulvafibine.

Această inițiativă educațională VOI STAȚI ACASĂ, NOI POVESTIM, lansată în cadrul Săptămânii Creativități și Inovației, aduce mai aproape satisfacția lecturii, semnificația profundă a poveștilor și a basmelor pentru cei mai mici cititori, invitând totodată părinții, buneii să se bucure împreună cu echipa de bibliotecari și prieteni ai bibliotecii care narează și împărtășesc sfaturi de alfabetizare timpurie.

Sperăm că vă vom fi utili pentru a învăța, amuza, și ține ocupați, dar și informați cititorii Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” prin oferirea acestui suport de educare a lecturii prin recomandări de carte, jocuri, tutoriale și un program de povești video realizat de echipa de bibliotecari. 

Te provocăm, să fii parte a inițiativei VOI STAȚI ACASĂ, NOI POVESTIM!

Lecturi cu voce tare e locul în care se întâlnesc toți cei care vor să ia parte la inițiativa civică a Bibliotecii Municipale B.P. HASDEU de a crea o colecție de conținut video și/sau audio în care se citesc cărți pentru copii de vârsta 7-12 ani în limbile engleză, franceză, germană, dar și alte limbi de circulație internațională. Lecturi cu voce tare e sursa de inspirație disponibilă 24/24 pentru mulți cititori ai a Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu oferite de părinți, prieteni sau pur si simplu admiratori/urmăritori ai bibliotecii, stabiliți peste hotarele ei și au dorința de a citi cărți într-o limbă străină pentru ai încuraja, dar și consolida abilitățile verbale și scrise de lectură, comunicare, gândire. #lecturicuvocetare #BibliotecaHasdeu

Linkuri conexe