Servicii

Servicii_generic

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” cu cele 27 de filiale ale Bibliotecii este un loc de întâlnire, o casă a lecturii și o experiență urbană diversă. Biblioteca oferă utilizatorilor săi cunoștințe, abilități și povești noi și spații pentru învățare, relaxare și muncă. 

Descoperiți serviciile Bibliotecii Municipale. Serviciile sunt oferite pentru toate categoriile de vârstă în biblioteci, online și în comunitate.

Servicii pentru copii

Descoperiți oferta bibliotecii ce se adresează copiilor, părinților, cadrelor didactice și cuprinde recomandări de lectură, quizuri, călătorii virtuale..

Servicii pentru adolescenți

Descoperiți resurse utile privind educația, sănătatea, timpul liber, voluntariatul, acțiunile din comunitate etc. dedicate adolescenților.

Servicii pentru adulți 50+

Accesați serviciile informații din toate domeniile, expoziții virtuale, bibliografii tematice, cluburi și ateliere destinate adulților și seniorilor.

Servicii după subiecte 

BM ajustează serviciile sale la cerințele complexe de informare, lectură, educație şi de petrecere a timpului liber exprimate de comunitatea chișinăuiană. Explorați!

Servicii de rețea

Bătălia cărților

Chișinăul citește

Provocarea verii

Connect Plus

Concursuri

Campanii

Ziua Chișinăului