Propuneri pentru achiziții

Catalog
 

Propunerile pentru achiziție ale utilizatorilor sunt binevenite pentru că adăuga documente noi în colecția bibliotecii. Pentru a începe faceți o căutare în catalog pentru a vă asigura că titlul dvs. nu se află în colecția bibliotecii. 

Propuneți o carte

Pentru a propune o carte accesați contul personal din catalogul electronic și introduceți loginul și parola, pe care le obțineți în momentul înregistrării la bibliotecă sau le solicitați de la bibliotecar.

Completați formularul pentru a face o sugestie de achiziție. Formularul este vizibil numai din contul personal din opac.hasdeu.md. Fiți atenți! doar câmpurile marcate cu roșu sunt obligatorii, dar cu cât introduceți mai multe informații, bibliotecarilor le va fi mai ușor să găsească titlul pe care îl solicitați și să-l achiziționeze. Câmpul „Note” poate fi folosit pentru a furniza orice informații suplimentare. Tutorialul vă va ajuta să înregistrați solicitarea. Veți primi un e-mail când biblioteca vă va procesa sugestia.

Vizitați lista Intrări noi din catalogul Bibliotecii pentru a vedea dacă titlul propus este adăugat colecției bibliotecii.